Kako koristiti

Kako koristiti CONVISO® SMART

Samo SMART KWS sorte su tolerantne na visoko učinkoviti herbicid CONVISO® ONE. Isključivo kombinacija SMART KWS sorti i herbicida CONVISO® ONE će dati potpuni učinak novoga sistema u kontroli korova - CONVISO® SMART.

Potpuni potencijal prinosa i snažan rast SMART sorte postižu uz herbicid CONVISO® ONE, budući da im omogućava potpunu zaštitu neovisno o vremenskim uvjetima.

CONVISO® SMART sistem je dodatni alternativni uzgoj šećerne repe, budući da se SMART sorte mogu tretirati i klasičnim herbicidima, što pruža više opcija u zaštiti od korova. No, obrnuto nije moguće.

SMART KWS sjeme

Ako pogledate sam izgled sjemena, veličinu, tretman ili vanjsku boju - SMART sjeme ima ista obilježja kao i klasično sjeme. Stoga nije potrebna dodatna prilagodba Vaše opreme ili strojeva.

CONVISO® ONE

CONVISO® ONE je herbicid koji se može primjeniti kao split ili jednokratni tretman s maksimalnom dozom od 1l/ha u godini dana. Dodatno se CONVISO® ONE može koristiti kao mješavina s drugim proizvodima ili u sekvencama u specijalnim uvjetima (visoki korovi, tolerantnost korova na herbicide) ili vremenskim prilikama (dugotrajna suša).

Više detalja
  • Sugarbeet